Ontdek de wereld op één dag tijdens de 12e editie van het Embassy Festival

Ontdek de wereld op één dag tijdens de 12e editie van het Embassy Festival op het iconische Lange Voorhout. Gratis entree, culturele avonturen en de culinaire hoogstandjes van 47 landen op het iconische Lange Voorhout in Den Haag. Den Haag, dé stad van vrede en recht en dé stad aan zee, toont haar hiermee haar unieke culturele diversiteit. Laat je verrassen en overrompelen, duik in een zee van onbekende geuren, kleuren en geluiden.

Feel the rhythm, taste the world!

Dit jaar brengen we de optredens dichter bij het publiek, de verlaagde podia staan te midden van de International market en de artiesten vanuit de hele wereld nemen je persoonlijk mee in hun unieke performances. Naast de culturele ontdekkingen, ook culinaire hoogstandjes! Bijna alle landen serveren met grote trots hun vers bereide ‘signature dishes’. Vaak voor een kleine prijs, maar soms ook gratis, daarnaast kan je bij de stands ook souvenirs en lokale producten kopen.

Activity Passport: accept the challenge

Ontdek meer van de wereld en het festival door zoveel mogelijk stempels te verzamelen in het Activity Passport. Laat je (samen met je kids) uitdagen, doe mee met de (mini-)workshops en sprokkel weetjes bijeen over de unieke achtergronden van zoveel culturen en dan maak je ook nog kans op mooie prijzen! Je kan je Activity Passport ophalen bij de Embassy-stand (zie hiervoor de plattegrond op de website).

De Culture Parade: alle pracht passeert de revue

Bonte uitdossingen, glanzende trots en wapperende vlaggen; om 15:05 gaat de feestelijke optocht over het festivalterrein van start en tonen alle 47 deelnemers in traditionele kleding hun culturele karakteristieken. Ben erbij met het hele gezin en geniet van deze vrolijke stoet!

Evenementdetails:

  • Embassy Festival 2024
  • Datum: 7 september 2024
  • Tijd: 12:00 – 20:00
  • Locatie: Lange Voorhout, Den Haag
  • Toegang: Gratis
  • Website: www.embassyfestival.com

Beleef samen met ons een dag vol culturele ontdekkingen, verbondenheid en feest tijdens het Embassy Festival 2024!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag