Clubhopping Festival 2024; Den Haag is het festival, de clubs zijn de podia!

‘’Op één avond hoppen van club naar club dwars door de Haagse binnenstad’’

Na het ongekende succes van afgelopen jaar wordt op zaterdag 7 september 2024 de vijfde editie van Clubhopping Festival georganiseerd in de Haagse binnenstad. Op vertoon van een Clubhopping polsbandje (€3,50) krijg je als bezoeker toegang tot maar liefst drieëntwintig deelnemende clubs en danscafés in Den Haag en kun je gebruikmaken van nachtvervoer door de Haagse binnenstad.

Iedere deelnemende locatie zorgt deze avond voor een uiteenlopende danceprogrammering: van urban tot techno, R&B, house, dancehall, drum & bass of disco. Naast (inter)nationaal bekende DJ’s en acts, zal er tijdens Clubhopping ook volop Haags talent aanwezig zijn.

Via Clubhopping.nl zijn tickets te koop (€3,50). Tussen 20:00 en 02:00 uur haal je op vertoon van je ticket een polsbandje op aan de Kalvermarkt (zie kaart). Hop van club naar club in de Clubhopping stadstrein, laat je voor de club afzetten door een van onze tuktuks of hop in een shuttle!

Wil je meer informatie over de tickets, het uitgiftepunt van de polsbandjes, de deelnemende locaties, het programma en het nachtvervoer, neem dan een kijkje op www.clubhopping.nl.

Clubhopping Festival vindt plaats tijdens het culturele weekend van Den Haag. Noteer dit feestweekend in jouw agenda!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag