Halloween Party: The Big Hairy en Pogo-a-Gogo

Op zaterdag 26 oktober 2024 is het zover! Podium Aan Zee nodigt je uit voor een griezelig goede Halloween Party, waar twee van de ruigste bands uit de regio klaarstaan om je omver te blazen. Voor slechts €10,- geniet je van een avond vol ongeremde energie en stevige rockmuziek met optredens van The Big Hairy en Pogo-A-Gogo. Kom gewoon zoals je je het prettigst voelt, de verkleedpartijen laten we aan de mannen op het podium over!

The Big Hairy

Deze Scheveningse live performance band is een muzikale orkaan die je wegvaagt met hits van onder andere de Beastie Boys, David Bowie,The Rolling Stones, Black Sabbath en Nirvana. Onder leiding van de altijd vurige frontman Johan ter Schegget brengt The Big Hairy een show vol onstuimige energie, passie en rock ’n roll. Hun sensationele liveoptredens hebben al vele podia laten trillen en dat zal op deze Halloween avond niet anders zijn. Maak je klaar voor een avond vol legendarische covers en een podium dat het zwaar te verduren krijgt!

Pogo-a-Gogo

Deze driekwart Scheveningse band brengt een energieke mix van rock en metal. Pogo-A-Gogo is geen doorsnee coverband: ze schudden je wakker met strakke uitvoeringen van nummers van onder andere Motörhead, Metallica, Foo Fighters, Rammstein en zelfs stevige versies van Michael Jackson en ABBA! De band staat bekend om hun verfrissende en opwindende liveoptredens,waarbij de zanger het publiek moeiteloos meevoert en de gitarist en bassist hun eigen unieke sound aan elk nummer toevoegen. Scheveningen zal trots zijn op dit lokale rockgeweld dat de Halloween night naar een hoger niveau tilt!

Halloween Party: The Big Hairy en Pogo-a-Gogo

Podium Aan Zee, Keizerstraat 58, Scheveningen
Deuren open: 20:00 uur
Start show: 20:30 uur

Tickets: €10,-

Halloween Party: The Big Hairy & Pogo A Gogo – Podium aan zee

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag