Get In Sync keert terug op de Pier van Scheveningen

Het duurde even, maar the word is out! Op zaterdag 5 oktober 2024 hopen we jullie weer vanaf 18.30 uur te mogen ontvangen op De Pier voor de tweede editie van Get In Sync. De vorige keer ging het dak eraf en dit keer gaan we voor minimaal dezelfde vibe! We hebben een knaller van een line-up: talenten én gevestigde namen, van melodic techno tot indiedance en deephouse.

Hollt creëert een magische mix van progressieve en melodieuze techno. Met zijn diepe baslijnen en dromerige melodieën verovert hij dansvloeren op topfestivals in Nederland en buitenland. In juli op Tomorrowland, in oktober in Scheveningen. Helsloot ken je ongetwijfeld van zijn megahit ‘Because You Move Me’ die al ruim 460 miljoen keer (!) is gestreamd op Spotify. Zijn onlangs gelanceerde debuutalbum ‘Never Tried’ bevat stuk voor stuk dancefloor fillers die hij 5 oktober De Pier op slingert. Leia’s energieke en eclectische sets bevatten house en minimal techno, gecombineerd met hypnotiserende tribal beats. Met Jockkie hebben we een dj in huis die je graag meeneemt op reis door zijn melodic techno wereld. En het jonge talent ongetalent Lisse’n creeert de perfecte start van de avond met haar blend van afro en deephouse.

Supertrots op deze fijne line-up. En er zit nog een hele zomer tussen vol festivals, we know. Maar hoe lekker is het om nu al te weten dat we begin oktober de herfst in dansen met uitzicht op de kust en de kolkende golven. Zorg dus dat je verzekerd bent van een kaartje. De allerlaatste First Wave tickets van 29,50 zijn nog in de shop te koop. Daarna gaan we naar de duurdere Second Wave tickets. Klik hier om je ticket te kopen!

Gaan jullie met ons mee op deze muzikale trip op een iconische plek?
Heb een mooie zomer en tot op de dansvloer op 5 oktober!

Bekijk hier nog even de aftermovie van 13 april

De foto’s van de afgelopen editie  Foto’s Get In Sync – (stappenindenhaag.nl)

Speciaal voor onze bezoekers bieden we 25% korting op de tickets! Voer de actiecode STAPPENINDENHAAG in tijdens het afrekenen in de ticketshop en profiteer direct van de korting. Mis deze unieke kans niet! Klik hier om je ticket te kopen!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag