The Hague Blues Festival voegt nieuwe topartiest toe aan de line-up

Zanger-gitarist Bas Paardekooper, door publiek en vakjury van de Dutch Blues Foundation uitgeroepen tot beste bluesmuzikant van Nederland in 2024, is toegevoegd aan de line-up van The Hague Blues Festival in het Zuiderparktheater op zondag 22 september

Gloednieuw Festival
De line-up van The Hague Blues gaat door merg en been. Naast Bas Paardekooper staan er sensationele bluesacts op het podium, zoals de iconische Haagse band Livin’ Blues met living legend Nicko Christiansen, Harlem Lake (winnaar European Blues Challenge) en Voltage (bekend van hun NPO Radio 2 TopSong “The Wild Ones”).

The Hague Blues viert de diepe wortels, de rijke traditie en de tijdloze aantrekkingskracht van de blues. Een gloednieuw festival van Glory Box, in samenwerking met Podium Aan Zee en het Zuiderparktheater, waar je de blues tot in je ziel voelt op zondag 22 september in het openlucht Zuiderparktheater.

The Hague Blues
Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100
Tijd: 14:00 tot 22:30 uur
Poort open: 13:30 uur
Early Birds* Tickets à €30,- verkrijgbaar via https://thehagueblues.eventgoose.com/

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten