WildRooster Festival 2024

WildRooster Festival 2024: Twee Dagen Vol Eten, Bier en Muziek op de Grote Markt in Den Haag

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus verandert de Grote Markt in Den Haag in het bruisende epicentrum van goed eten, bier en muziek tijdens het jaarlijkse WildRooster Festival. Dit gratis evenement staat volledig in het teken van authentieke roots, rockabilly, bluegrass, uptempo blues en rock ‘n’ roll zoals het ooit bedoeld was.

Een Festival met een Ruwe Rand

WildRooster 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers die houden van de ongepolijste charme van rock ‘n’ roll. Met een line-up vol nationale en internationale artiesten wordt de sfeer op de Grote Markt gevuld met de klanken van muziekstijlen die teruggrijpen naar de tijd dat rock ‘n’ roll nog echt rock ‘n’ roll was.

Kom, Ervaar en Geniet

Het WildRooster Festival is uitgegroeid tot een vaste waarde in Den Haag en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Mis deze editie niet en beleef twee dagen vol sfeer, muziek en plezier.

Voor meer informatie over het festival en de volledige line-up, bezoek: www.wildroosterfestival.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag