Silver Beachclub Cocktailnight

Silver Beachclub Cocktailnight

Deze zomer belooft onvergetelijk te worden met de Silver Beachclub Cocktailnight! Iedere vrijdag in augustus transformeert de parel aan de Scheveningse boulevard in een waar paradijs voor cocktailliefhebbers. Vanaf 16.30 uur nodigen wij je uit om het weekend stijlvol in te luiden met heerlijke cocktails, livemuziek en een adembenemend uitzicht.

Beats van DJ Tyger & Cocktails met Korting
Geniet van de zwoele beats van DJ Tyger, die met zijn livemuziek zorgt voor een unieke sfeer. Kies jouw favoriete drankje van onze uitgebreide cocktailkaart, waarbij je de tweede cocktail voor de halve prijs krijgt. Of je nu houdt van een klassieke Mojito of een exotische creatie, er is voor ieder wat wils.

Een Avond om Nooit te Vergeten
Naast de verrukkelijke cocktails en de muziek, biedt Silver Beachclub het perfecte decor voor een ontspannen avond. Bewonder de spectaculaire zonsondergang en het uitzicht over het mooie strand, terwijl de bekende pier van Scheveningen de skyline siert. In de verte zie je avonturiers een bungeejump wagen of voorbij roetsen aan de zipline, terwijl jij je waant in een tropisch oord, zonder het mooie Scheveningen te verlaten.

Mis het Niet!
Zorg dat je erbij bent op vrijdagmiddagen in augustus vanaf 16.30 uur bij Silver Beachclub, Strandweg 180 (Noordboulevard) en beleef een avond vol sfeer, smaak en sensatie. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden of geliefden te genieten van het beste dat Scheveningen te bieden heeft. En dat is de Silver Beachclub Cocktailnight!

Silver Beachclub Scheveningen – Waar de zomer nooit ophoudt.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag