MirchiFest – Hindi/Desi Festival

Ontdek de ultieme samensmelting van muziek, dans, eten en kunst bij MirchiFood: een onvergetelijk feest van desi-muziek en -cultuur.

MirchiFest, is een Hindi/Desi Festival, markeerde een baanbrekend moment als het eerste Desi-festival in zijn soort in Nederland. Onze missie is om de essentie van de Zuid-Aziatische cultuur nieuw leven in te blazen en weer populair te maken.

Door middel van ons evenement streven we ernaar om een levendig platform te creëren dat diversiteit viert, eenheid bevordert en het rijke erfgoed van de Desi-gemeenschap inkapselt. In MirchiFest toveren we lege ruimtes om tot betoverende festivalterreinen. Met vakmanschap en creativiteit toveren we elke locatie om tot een sprookjesachtige setting, zodat het evenement voor JOU een magische ervaring wordt.

Mirchi Fest onderscheidt zich als ’s werelds enige 18+ festival dat exclusief is ontworpen voor de Desi (Zuid-Aziatische) gemeenschap.

Op Mirchi Fest brengen we enkele van de meest getalenteerde en gerenommeerde artiesten uit de hele wereld samen voor een uniek evenement dat de unieke geest van Hindi/Desi laat zien. Van headliners tot opkomende artiesten, onze line-up is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden die je nergens anders zult vinden.

Sunday the 11th of August, 2024
14:00 till 23:00
Zuiderpark – The Hague, The Netherlands
Minimum age: 18+
Tickets & info: www.Mirchifest.com

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag