Prinsjesdag voor de Jonge Kraaien!

Jonge Kraaitjes en volwassen Kraaien opgelet! De legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De Kraaien geven op Prinsjesdag, dinsdag 17 september, een uniek jeugdmatinée voor kinderen vanaf 6 jaar in het Zuiderparktheater in Den Haag. Geen zorgen, alle basisscholen zijn gesloten op Prinsjesdag dus dit feest voor zowel jong als oud mag/kan je niet missen.

De Kraaien zijn niet meer weg te denken uit de Haagse- en nationale muziekscene. Ze spreken ook steeds vaker een jonger publiek aan. Om ook de jongere fans de kans te geven een liveshow van De Kraaien bij te wonen, hebben De Kraaien besloten om op Prinsjesdag 17 september een speciale liveshow voor de jeugd (vanaf 6 jaar) te geven in het leuke intieme openlucht Zuiderparktheater in Den Haag. Het Zuiderparktheater zal op zijn grondvesten schudden met hits als ‘Ik Vind Je Lekker’, ‘Pechvogel’ en de samenwerkingen met DJ Outsiders en ‘1 Team’ 1 Taak’. Ook de nieuwe single Schooier’ met Chicco, wordt gespeeld.

Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom bij het optreden. Kinderen tot 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassenen het concert te bezoeken.

Het Zuiderparktheater is een openluchttheater op een eiland midden in het Zuiderpark in Den Haag met vooral een seated karakter.

Prinsjesdag voor de Jonge Kraaien

Zuiderparktheater, Henriette Roland Holstweg 100, DH
Tijd: 15.30 – 17:00 uur
Tickets verkrijgbaar via www.zuiderparktheater.nl (Kosten €10,00 incl. servicekosten, met een Ooievaarspas €5,00 incl. servicekosten.)

Bekijk voor meer informatie www.dekraaien.nl en www.zuiderparktheater.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag