WILDROOSTERFESTIVAL 2024

Bluegrass, Country, Rockabilly en Rock ‘n’ Roll tijdens Wildrooster 2024!
Het programma voor Wildrooster 2024 is bekend, het gratis rootsmuziekfestival voor liefhebbers van alles wat met country, rockabilly en americana te maken heeft vindt plaats op 23 en 24 augustus in het hart van de Haagse binnenstad. Een ‘must-go’ voor muziekliefhebbers en gezinnen die van een beetje nostalgie houden.

Een muzikale reis door de tijd
Het belooft een muzikaal spektakel te worden met de beste artiesten uit binnen- en buitenland. Op het affiche pronken bandnamen als de invloedrijke Britse rockabilly band The Polecats, de Spaanse La Perra Blanco met Amerikaanse muziek uit de jaren 50, cowgirl Emely Nenni uit het grote Nashville, en de Mexicaanse band Los Moustros met fifties Rockabilly- invloeden van o.a. Little Richard, Ritchie Valens, Eddie Cochran en Chuck Berry. De complete line-up is te vinden op www.wildroosterfestival.nl

Activiteiten voor het hele gezin
Tijdens het festival kunnen waaghalsen zichzelf onderwerpen aan een ultieme Test van moed en vastberadenheid: de rodeowedstrijd, oftewel een adembenemend ritje op een mechanische stier.

Ook kan het publiek zich tegoed doen aan bbq-klassiekers van de enorme Schwenkgrill. Voor het jonge publiek is er een speciaal kinderprogramma.

De complete line-up is te vinden op www.wildroosterfestival.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag