Sun Splash Reggae Outdoor Festival

Bereid je voor op het meest spectaculaire reggaefestival van het jaar! Het Sun Splash Reggae Festival, gehouden in het betoverende Zuiderpark in Den Haag, wordt dé ultieme ervaring voor alle reggaeliefhebbers op zondag 21 juli 2024. Dit is niet zomaar een festival, dit is een viering van de liefde voor reggae en de onweerstaanbare sfeer van Jamaica!

Geniet van de adembenemende optredens van onder andere legendarische artiesten zoals Sizzla Kalonji, Julian Marley (één van de muzikale zonen van de legende Bob Marley) en Black Uhuru, die elk hun unieke energie en passie naar het podium brengen. Met drie bruisende podia, waaronder de Reggae Stage en de Dancehall Stage, dompel je jezelf onder in een zee van diverse reggaemuziekstijlen. Dit is jouw kans om te dansen, te zingen en de positieve vibes te voelen die de ziel van reggae definiëren.

Er zijn nog wat kaarten beschikbaar, dus wacht niet langer! Zorg dat je erbij bent en beleef een dag vol onvergetelijke momenten, liefde en fantastische muziek. Dit is een ervaring die je niet wilt missen!

Mis het niet, dit wordt een dag voor in de boeken! Waar je je zult wanen in Kingston of Montego Bay. One Love, red gold and green as you never have seen!

Meer informatie en tickets: www.sunsplashfestival.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag