Stem op je favoriete Haagse strandpaviljoen!

strandverkiezing

Ook in 2024 organiseert Strand Nederland weer de jaarlijkse strandverkiezingen, waarin alle strandpaviljoens van Nederland strijden om de titel van beste paviljoen. Wij van Stappen in Den Haag geloven dat de Haagse strandpaviljoens een buitengewoon hoge kwaliteit bieden en verdienen om in de schijnwerpers te staan. Ben jij ook fan van de horeca langs de Haagse kust? Laat dan jouw stem horen vóór 1 juli!

Stem op jouw favoriete paviljoen:

Hoe werkt het?

Tot 1 juli kan iedereen die een mooie ervaring heeft gehad bij een paviljoen zijn of haar unieke stem uitbrengen om die warme gastvrijheid te belonen. De gasten bepalen de eerste selectie. De top 20 van alle paviljoens aan de Nederlandse kust na de publieksstemmen wordt minstens twee keer bezocht door onafhankelijke en ervaren mystery guests, die een verslag maken voor de jury.

Hieruit volgt een lijst van de beste paviljoens per provincie en één hiervan zal uiteindelijk worden uitgeroepen tot:

  • Het beste paviljoen van Nederland. Hoe geweldig zou het zijn als dit een Haags paviljoen is? En wij denken dat het mogelijk moet zijn in 2024!

Daarnaast zijn er nog meer categorieën 

  • Beste Nieuwkomer: Maaike de Reuver, hoofdredacteur van mediapartner Food Inspiration, bezoekt de nieuwste paviljoens en laat zich door de ondernemer zelf door het concept leiden. De genomineerde paviljoens worden daarna ook door mystery guests beoordeeld.
  • Meest Duurzame Paviljoen: Erik van Dijk van Green Key spreekt met ondernemers over hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zoals groene energie en verantwoorde gerechten. Ook hierna volgen bezoeken door mystery guests.
  • Schoonste Strand: De schoonste stranden worden beoordeeld door het Programma Schone Stranden, dat zwerfafval langs de kust inspecteert. Dit jaar richt de prijs zich specifiek op welke badplaats het schoonste strand heeft, om lokale initiatieven beter te waarderen.

Over de verkiezingen

De editie van 2024 markeert de 21e keer dat dit evenement plaatsvindt. De verkiezingen zijn een initiatief van Strand Nederland om de Nederlandse kust te promoten, ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, inspiratieplatform Food Inspiration, Rijkswaterstaat en Green Key Nederland. Door deze verkiezingen kunnen we de wereld laten zien hoe hoog de kwaliteit van de Nederlandse strandpaviljoens is, zowel in binnen- als buitenland. Niet alleen de kwaliteit van het eten wordt steeds beter, maar ook de paviljoens zelf worden mooier, duurzamer en efficiënter. Aangezien mensen ook naar het strand komen voor de natuurbeleving, willen wij hen stimuleren om actief bij te dragen aan het schoonhouden van het strand en het tegengaan van zwerfafval.

De strandverkiezingen verbeteren bovendien de communicatie tussen strandondernemers, overheid en leveranciers, en bevorderen zo de algehele kwaliteit en ervaring van de Nederlandse kust.

Breng dus jouw stem uit en help jouw favoriete Haagse strandpaviljoen om in de schijnwerpers te staan!

Voor meer informatie, bezoek de website van Strand Nederland

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag