Eerste theatervoorstellingen van 25e editie Haags Festival de Betovering bekend!

Geestige herfstvakantie van vrijdag 25 oktober t/m zaterdag 2 november

Vrijdag 25 oktober start de 25e editie van kinderkunstfestival De Betovering. Het wordt een geestig festival, want zowel Halloween als Día de Muertos vallen dit jaar in de herfstvakantie! Magische en kleurrijke theatervoorstellingen vormen ook dit jaar de rode draad van het programma voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De eerste voorstellingen van de jubileumeditie zijn bekend en gaan deze week in verkoop bij Korzo en HNT. Het internationaal toerende Doble Mandoble (BE) opent het festival op 25 en 26 oktober met Full HD in Theater aan het Spui: een science fiction voorstelling vol visuele effecten, magie en acrobatiek (Nederlandse première). 

DE BETOVERING BIJ KORZO
Bij Korzo in de Haagse Prinsestraat staan dit jaar weer geweldige voorstellingen op het programma! Kom met de allerkleinsten naar Club Wauw met Tent (1+), een interactieve kleurrijke ontdekkingsreis. Bij KORROL (4+) van de Belgische makers Grensgeval zit je als publiek middenin de voorstelling. Maak je op voor drummende blokken, een versteende acrobaat en dansend beton! The100Hands presenteert Out of The Box, een fysieke en acrobatische locatievoorstelling voor jong en oud vanuit een levensgrote box waar je van alle kanten in kunt kijken. Als publiek wordt  je op ongedwongen wijze betrokken bij de voorstelling, die zowel in, als ’out of the’ box plaatsvindt.

DE BETOVERING IN THEATER AAN HET SPUI EN DE KONINKLIJKE SCHOUWBURG 

In Theater aan het Spui kun je genieten van het spektakelstuk FOON van doFt & Piet van Dycke. In FOON (6+) volg je drie telefonistes die constant telefoontjes doorschakelen en daardoor zichzelf dreigen te verliezen. Maas theater en dans komt ook met hun verse nieuwe voorstelling naar het festival. PRRRT PRRRT FLAP FLAP (3+) is een komische voorstelling over twee vogelspotters die een geluksvogeltje zoeken. De natuur laat zich natuurlijk niet commanderen… Met de makers van de Grote mensen vieren we bij Skeletje (5+) het kleurrijke ‘Día de Muertos’ op de Mexicaanse feestdag.
In de Koninklijke Schouwburg speelt Theater Artemis de prikkelende en verwonderende nieuwe voorstelling De (8+).

MEER OP KOMST
Op 1 september staat het volledige Betovering-programma online, met zo’n 400 activiteiten in heel Den Haag: voorstellingen, workshops, straattheater en minifestivals in vier wijken. Houd de website en social media in de gaten voor de leukste hersftvakantie van Den Haag.

Kaartverkoop voor de genoemde voorstellingen is gestart via hnt.nl en korzotheater.nl.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag