Foto’s The Crave Festival – sessie 2

Een geslaagde editie van The Crave Festival in het Zuiderpark

Het was weer een fantastisch festival in het Zuiderpark. Hoewel de zon ons in de steek liet, maakten de deejays en bezoekers dit ruimschoots goed. Ja, we hadden ook op warmer weer gehoopt en speciaal hiervoor hadden we de gloednieuwe “Stappen in Den Haag” waaiers bij ons. Dankzij een anonieme sponsor konden we deze laten maken en niet zomaar waaiers, maar grote ravewaaiers die perfect passen bij festivals. De warmte bleef uit, maar het festivalseizoen is nog maar net begonnen, dus we wachten rustig af.

Gelukkig bleef het droog en was het een geweldige dag met veel mooie en aardige mensen. Verschillende bezoekers vroegen ons zelfs om hen op de foto te zetten en natuurlijk deden we dat graag. De muziek was ook top met voor ieder wat wils.

Een extra compliment gaat uit naar de organisatie, de catering, de beveiliging, de schoonmakers, het barpersoneel en de stagemanagers. Het was fijn om zo leuk samen te werken en te weten wat je aan elkaar hebt.

Al met al was het een geslaagd festival dat veel herinneringen heeft opgeleverd. Op naar de volgende editie in 2025!

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag