Foto’s The Crave Festival – sessie 1

The Crave Festival is een Haags dance festival met diverse muziekstijlen in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival met elektronische muziek maakt van het Zuiderpark een dance-walhalla. De grotere namen uit de internationale en nationale scene zijn aanwezig. Al jaren is The Crave Festival is een van de meest toonaangevende elektronische underground muziekfestivals van Nederland. In het park kom je verdeelt over meerdere podia diverse elektronische muziekstijlen zoals techno, minimal, house en electro tegen. De organisatie zet een uitdagende mix van sterke headliners, jong talent en lokale expressie neer. Stappen in Den Haag is er trots op dat een festival met dit formaat in Den Haag georganiseerd wordt. Hiermee wordt onze stad ook in de EDM scene op de internationale kaart gezet. Daarnaast vinden we het een grote eer dat we hierbij aanwezig kunnen zijn.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Richard Kanters fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten