Cultureel Festival Fruit! – Gratis Festival in de Haagse Vruchtenbuurt

Op zaterdag 8 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Cultureel Festival Fruit! Dit gratis festival, georganiseerd door en voor de buurtbewoners van de Haagse Vruchtenbuurt, heet iedereen van harte welkom.

Het Cultureel Festival Fruit! biedt een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan live muziek van diverse genres, kunst, theater en een levendige markt. Er zijn tal van workshops waarin je je creativiteit de vrije loop kunt laten, evenals inspirerende optredens, demonstraties en tentoonstellingen van lokale kunstenaars en artiesten.

Dit festival is dé gelegenheid om te ontdekken wat de Vruchtenbuurt te bieden heeft en om verbinding te maken met buren en stadsgenoten. Het hoofddoel is echter vooral om samen plezier te hebben en de gemeenschapszin te versterken.

Mis het niet en kom op zaterdag 8 juni naar het Cultureel Festival Fruit! voor een dag vol cultuur, creativiteit en gezelligheid. Tot dan!

12:00 – Sava
12:30 – CoinFlip
13:00 – Hay Fevers
13:30 – HotBlood
14:30 – Off Topic
15:10 – Lesley van Ruitenbeek
16:00 – Rough’n Tumble
17:00 – Rob van Reeuwijk
18:00 – Boozy & Karel Kanits ( Fruitig Gelul )
19:00 – Miles O Brien
20:00 – Sas & Friends
21:00 – Callkoen
22:00 – Haags Plagiaat

Locatie Abrikozenplein, Den Haag

Meer informatie: https://www.facebook.com/fruitfestival

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten