Het Fullmoonfestival 2024 – A Walk in the Parc editie

Betreed een betoverende wereld doordrenkt van zomerse magie, waar de grens tussen realiteit en sprookje vervaagt. Op zaterdag 25 mei 2024, tijdens de mystieke 22 Years Shut Up & Dance viering, nodigen wij jou uit om deel te nemen aan The Parcfestival 2024. Vanaf het magische uur van 12.00 uur tot diep in de nacht, zullen wij ons onderdompelen in een feest dat de ziel raakt en de geest bevrijd.

Dit festival is meer dan alleen een viering; het is een betoverend avontuur dat plaatsvindt onder de bescherming van de volle maan. Wandel door ons terrein en laat je meeslepen door de eclectische combinatie van cultuur, muziek en kunst, waar elk pad dat je bewandelt een nieuw wonder onthult.

Op ons terrein, omringd door de natuurlijke schoonheid van het openluchttheater in het Zuiderpark Den Haag, vind je een overvloed aan binnenruimtes waar je kunt ontspannen en opwarmen. Maar het echte hart van het festival bevindt zich op het mega grote overdekte podium, waar een dansvloer wacht om eeuwenlang over te vertellen. Laat je meevoeren op de golven van geluid, waar ons hoogwaardige theatergeluid tussen 85 en 103 decibel reikt en je tot in de kern van je wezen raakt.

Verlies jezelf in een wereld van visuele pracht, waar UV-lichten en een waanzinnige lasershow de nacht zal verlichten met hypnotiserende patronen en vormen. Laat je huid beschilderen door onze getalenteerde blacklight bodypainters en zie jezelf transformeren tot een levend kunstwerk, ondergedompeld in de magie van de maan.

Verken onze markten, waar hippie-geesten en ambachtelijke creativiteit samenkomen in een bruisende symfonie van kleur en geur. Geniet van een scala aan verrukkelijke drankjes en vegetarisch festijn, terwijl je deelneemt aan workshops en performances die je naar een andere wereld zullen transporteren.

Kom en vier het leven op een manier die alleen in sprookjes lijkt te bestaan, te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van het Zuiderpark Den Haag. Dit festival, geboren uit samenwerking , belooft een ervaring te worden die je betovert en waarvan de herinneringen voor altijd in je hart zullen blijven resoneren. Mis dit sprookjesachtige feest niet en bereid je voor op een zomerse viering zoals geen ander!

Tickets

Late Vogel, Prijs: € 25,61, Inclusief € 0,61 servicekosten

Deur Vogel, Prijs: € 30,61, Inclusief € 0,61 servicekosten

Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/69271/a-walk-in-the-parc-the-parcfestival-2024/event-info/

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag