Foto’s NMNH House Special

Wat een geweldig evenement is het nu al weer! Na het enorme succes van het afgelopen NMNH Kingsday in het Zuiderpark, start NMNH het strandseizoen in Scheveningen met de: Dimmish 5 hr set in Colorado Charlie!

Dimmish ontdekte elektronische muziek al op jonge leeftijd. Gefascineerd door de underground scenes, bracht hij uren door in de studio om zijn eigen stijl van hypnotische grooves te vinden.

Zijn buitengewone en unieke stijl heeft hem de afgelopen jaren op het podium gebracht, optredend in landen over de hele wereld.

Dimmish draaide al meerdere keren op NMNH en dit was altijd een groot succes! En vandaag dus een extra lang optreden in Colorado Charlie aan het Zwarte Pad aan het Scheveningse Strand!

Ook dit is weer een avond om nooit te vergeten. En een mooie aanloop naar 20 juli wanneer het grote NMNH BEACHFESTIVAL zal plaatsvinden nasst het havenhoofd. En niet meer dan logisch dat deze organisatie een podium host op Mysteryland eind augustus.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s en tekst: © Martin Simonis fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag