The Hague Blues Festival

Een gloednieuw festival van Glory Box, in samenwerking met Podium Aan Zee en het Zuiderparktheater, waar je de blues tot in je ziel voelt op zondag 22 september via dampende shows van Livin Blues ft. Livin Legend Nicko Christiansen, Voltage en vele anderen!

De line-up van The Hague Blues gaat door merg en been. Naast de iconische Haagse band Livin Blues staan er sensationele bluesacts op het podium, zoals Harlem Lake (winnaar European Blues Challenge) en Voltage (bekend van hun NPO Radio 2 TopSong “The Wild Ones”).

Partnership

The Hague Blues viert de diepe wortels, de rijke traditie en de tijdloze aantrekkingskracht van de blues. De lancering van dit nieuwe festival komt voort uit een creatief partnerschap van boekingsbureau Glory Box, Podium Aan Zee en het openlucht Zuiderparktheater, met als doel een platform te creëren voor nationale en internationale bluesartiesten die hun muzikale vakmanschap met veel liefde etaleren aan een breed publiek.

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100
Duur: 14:00 tot 22:30 uur
Poort open: 13:30 uur
Early Birds* Tickets à €25,- verkrijgbaar via https://thehagueblues.eventgoose.com

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag