NMNH 5 uur set Dimmish @ Colorado Charlie

nmnh-colorado-hoofdsponsor-stappenindenhaag

Na de knaller van NMNH Kingsday in het Zuiderpark en naar de aanloop voor het NMNH Beachfestival op 20 juli is NMNH vrijdag 17 mei te vinden op het Zwarte Pad. NMNH in Colorado Charlie met Dimmish als headliner in een 5 uur durende set zorgen voor een onvergetelijke avond! Na maanden van wachten kunnen we nauwelijks wachten om opnieuw te feesten op het strand! Laten we eerlijk zijn, wie wil er niet genieten van de beste housemuziek met vrienden aan zee? Daarnaast heeft de locatie wat nieuwe special effect in petto dit strandseizoen.

De line-up voor deze fantastische dag is al bekendgemaakt. Naast Dimmish’s 5 uur durende speciale set, zullen er ook supportacts aanwezig zijn. Deze combinatie van artiesten zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke nacht wordt! We kijken ernaar uit om samen weer een onvergetelijk moment te creëren. Omdat het een intiem feestje gaat worden in Colorado Charlie zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar! Dus koop nu je tickets voordat het te laat is!!

Dimmish ontdekte elektronische muziek al op jonge leeftijd. Gefascineerd door de underground scenes, bracht hij uren door in de studio om zijn eigen stijl van hypnotische grooves te vinden.
Zijn buitengewone en unieke stijl heeft hem de afgelopen jaren op het podium gebracht, optredend in landen over de hele wereld.

Dimmish heeft al meerdere keren op NMNH gedraaid en dit was altijd een groot succes! We zijn erg blij dat we hem hebben kunnen regelen voor een extra lang optreden op onze geliefde Colorado Charlie aan het Zwarte Pad aan het Scheveningse Strand!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten