Singer-Songwriter Babette Zwinkels brengt in samenwerking met violiste Yolanda Kuijper een magisch optreden.

babette-zwinkels-dakota-stappenindenhaag

Op dinsdagavond 23 april 2024, zal het cafépodium van Dakota worden verlicht door de betoverende optredens van de getalenteerde Haagse singer-songwriter, Babette Zwinkels, in samenwerking met violiste Yolanda Kuijper.

Babette Zwinkels, een 21-jarige singer-songwriter uit Den Haag, staat bekend om haar passie voor zowel de Nederlandse als de Franse taal. Met haar heldere, lichte stem brengt ze dromerige nummers die een unieke mix vormen tussen pop en kleinkunst. Samen met Yolanda Kuijper op viool, neemt ze haar publiek mee op een reis door haar innerlijke wereld, met liedjes die gaan over liefde, durven anders te zijn en het omarmen van ongemak.

Babette is geen onbekende in Den Haag, vooral door haar prachtige chansons tijdens de regelmatig terugkerende markt ‘Le Marie Marché’. Naast haar indrukwekkende Franse repertoire, vertolkt ze ook Nederlandstalige en Engelstalige nummers. Ook de band tussen Babette en stappenindenhaag.nl is bijzonder, aangezien ze de zangeres was op de bruiloft van Martin, de tweede man van Stappen in Den Haag.

Toen Martin en zijn verloofde Mallory drie weken voor hun grote dag Babette hoorden zingen aan de Hofvijver, twijfelden ze geen moment en besloten ze direct om deze Haagse nachtegaal te boeken voor de mooiste dag van hun leven. Babette zong een nummer tijdens de ceremonie en verzorgde vervolgens de muzikale begeleiding voor de rest van de avond. Het bruidspaar ontving veel complimenten over de dag, waarvan er veel gericht waren aan het adres van Babette, die een onvergetelijke indruk achterliet met haar stem en haar gitaarspel.

Voor een avond vol betoverende muziek en onvergetelijke melodieën, mag je het optreden van Babette Zwinkels en Yolanda Kuijper van 19.30 – 20.30 uur op het cafépodium van Dakota niet missen.

De toegang is gratis, na reservering van een ticket via deze link: https://tickets.theaterdakota.nl/nl-NL/Show/Details/12001109

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag