Foto’s Vrijdagborrel in Club Omen

240405-080-vrijdagborrel-club-omen

Afgelopen vrijdag was Stappen in Den Haag aanwezig op de vrijdagborrel op de bovenste verdieping van de Haagse Toren (ook bekend als Het Strijkijzer) op het Rijswijkseplein. Ofwel het sensationele “Grand Openingsfeest van Club Omen” in de nieuwe hotspot in Den Haag: Club Omen! Ja je leest het goed, de Hofstad is weer een club rijker.

Club Omen is dé ultieme bestemming waar cocktailbar, restaurant en club samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring. Gelegen op de majestueuze 41e verdieping van de 130 meter Haagse Toren, belooft deze avond een ware traktatie te worden voor al je zintuigen! Daarnaast staat de vrijdagborrel voor luxueuze evenementen op unieke locaties. Ondanks hun Haagse roots organiseren ze dit soort mooie evenementen door heel Nederland.

Terwijl de zon langzaam onderging genoten we van een adembenemend panoramisch uitzicht over de betoverende stad Den Haag. Ondertussen draaide deejays en zijn er gedurende de avond surprise liveacts. Aan de bar werden de vele Pornstar Martini’s en andere cocktails gemixt, terwijl aan de VIPtafels de flessen Champagne gepopt werden.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag