Boulevard of Music ft. Rob Bolland

De voorgaande drie edities van Boulevard of Music in Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op zaterdag 30 maart staat alweer de vierde editie centraal in het hart van Scheveningen: RockBoulevard ft. Rob Bolland en Conchita – Blues & Rock Classics.

Het RockBoulevard Project is in 2021 samengesteld door muziekjournalist Martin Reitsma, oprichter en initiatiefnemer van onder meer Boulevard of Music. In korte tijd heeft RockBoulevard al de nodige naam en faam opgebouwd met memorabele optredens, samen met onder andere Robert Jan Stips, Rob en Ferdi Bolland, Ferry Lever, Beer Klaasse, Dave Duba en Koen Herfst. De band werd tijdens optredens op Kasteel de Wittenburg en bij de Life Time Achievement uitreiking voor Bolland & Bolland in Wassenaar door publiek en popiconen geprezen vanwege hun sterke vertolkingen van rock- en popklassiekers.

Line-Up om je vingers bij af te likken

Op 30 maart 2024 is het thema ‘Blues & Rock Classics’. In RockBoulevard vind je maar liefst drie Pink Project-bandleden terug, Hans Hendrik (gitaar), Giovanni Pepe (toetsen), Konstantin Iliev (saxofoon, toetsen). Frontlady Conchita Venderbosch wordt ook geflankeerd door gitarist Jelle Wunderink (Phil Bee, AJ Plug). De very special guest is een legend: Rob Bolland.

Boulevard of Music: Blues & Rock Classics

Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 – Scheveningen
Start show: 20:30 uur
Deuren open: 20:00 uur
Kaarten: €16,- p.p.

Tickets: Boulevard of Music: Blues & Rock Classics – Podium aan zee

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag