Grand Openingsfeest Club Omen!

grand-openingsfeest-club-omen-stappenindenhaag

Met trots en pure vreugde kondigen wij met groot genoegen aan dat op vrijdag 5 april a.s. het sensationele “Grand Openingsfeest van Club Omen” zal plaatsvinden van de sprankelende nieuwe hotspot in Den Haag: Club Omen! Ja je leest het goed, de Hofstad is weer een club rijker.

Club Omen is dé ultieme bestemming waar cocktailbar, restaurant en club samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring. Gelegen op de majestueuze 41e verdieping van de 130 meter Haagse Toren, belooft deze avond een ware traktatie te worden voor al je zintuigen!

Stel je voor: terwijl de zon langzaam ondergaat, geniet je van een adembenemend panoramisch uitzicht over de betoverende stad Den Haag. Ondertussen draaien er deejays en komen er gedurende de avond surprise liveacts voorbij. Dit is een kans om de magie van deze stad op een compleet nieuwe manier te ervaren!

Wil je je avond nog specialer maken? Reserveer dan hier vooraf je diner om te genieten van een culinaire reis die je smaakpapillen zal betoveren. Maar wees snel, want reserveringen zijn verplicht en de plaatsen zijn beperkt!

Mis dit epische moment niet en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijk feest ter ere van de geboorte van Club Omen. Bereid je voor op een nacht vol plezier, muziek en magie hoog boven de skyline van Den Haag!Voor deze speciale gelegenheid hebben wij max 250 kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang om jouw entreekaart te kopen via deze: link!

Locatie: Club Omen Den Haag (nieuw)
Adres: Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag
Muziek: DJ’s en surprise live acts
Parkeergelegenheid: Valet parking
Dresscode: Feestelijk!
Tijd: Vanaf 19:00 uur uiterlijk tot 02:00 uur
Entree: € 30,- p.p. géén deurverkoop vol=vol

VIP: Indien je interesse hebt in een VIP-tafel voor deze speciale gelegenheid, neem gerust contact met ons op via info@vrijdagborrel.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag