Binnenhaven’s Open Mic Night: Een Avond Vol Creativiteit en Talent

Kompaan Binnenhaven Open Mic Night

De Kompaan Binnenhaven kondigt met enthousiasme een avond vol muzikale expressie en creatieve ontdekkingen aan tijdens hun ‘Open Mic Night’ op woensdag 28 februari. Het evenement biedt een podium voor opkomend talent en een warm welkom voor een ondersteunend publiek.

De ‘Open Mic Night’ is een uitnodiging aan alle getalenteerde individuen om hun kunst naar voren te brengen. Of je nu een singer-songwriter bent die zijn gitaar wil laten klinken, een vocalist die zijn stem wil laten weerklinken, of een andere muzikant die zijn vaardigheden wil delen, deze avond is voor jou! Het belooft een onvergetelijke gelegenheid te worden om diverse vormen van artistieke expressie te ervaren.

Evenementdetails:
Datum & Tijd: Woensdag 28 februari, van 19:00 tot 21:30
Locatie: Kompaan Binnenhaven, Torenstraat 49

De avond wordt gehost door de charismatische Anna Kench. Voor degenen die willen deelnemen als performer, biedt de avond een unieke kans om hun talenten te laten schitteren voor een levendig publiek. Mocht je gewoon willen genieten van een avond vol entertainment, ben je van harte welkom om langs te komen, te genieten van een verfrissend biertje en de kunstenaars aan te moedigen.

Om je plekje te reserveren of om deel te nemen als performer, kun je je inschrijven op de avond zelf , klik hier 

Laat de creativiteit bloeien en de muziek stromen tijdens de ‘Open Mic Night’ bij de Binnenhaven! We kijken ernaar uit om een onvergetelijke avond vol talent en artistieke verrassingen te delen.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

 

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag