Noblesse terug met vierde album The Nine

Noblesse terug met vierde album The Nine

Op zaterdag 2 maart brengt het Haagse trio ‘Noblesse’ hun nieuwe album ‘The Nine’ uit.

Dat vieren ze met een speciale show in de kleine zaal van Paard. The Nine is het 4e album van de band en hun eerste sinds het veelgeprezen NOTHINGISANYTHING uit 2015.

In het verleden werd de band vergeleken met Deus, Nirvana en Sonic Youth. Zanger Amos Ben-Tal doet met zijn karakteristieke stem denken aan het vroege werk van Placebo. Het negen nummers tellende album combineert het vertrouwde rauwe en poëtische indierock geluid van Noblesse met een nieuwe nadruk op textuur en melodie.

De eerste single getiteld The Love wordt binnenkort uitgebracht met een videoclip.

Noblesse is één van de langst draaiende bands in de Haagse indie scene en heeft op alle denkbare podia en festivals gespeeld, waaronder Melkweg, Paradiso, Vestrock en State-X New Forms. De band vertegenwoordigde Den Haag op het beroemde Reeperbahn festival in Hamburg en speelde ook in België, Engeland en Oostenrijk. Na in het verleden gewerkt te hebben met producers als Henk Koorn (Hallo Venray) en Gordon Raphael (The Strokes) is het nieuwe album door de band zelf geproduceerd met Pepijn Stutterheim achter de knoppen.

The Nine wordt digitaal uitgebracht op alle streaming platforms en Bandcamp.

Aanvullende informatie:
Zaterdag 2 maart, 19.30, support: Velvet Sway
Klik hier voor tickets

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag