The Unplugged Experience in de Grote Kerk

mtv-experience-grote-kerk-denhaag

Ontdek The Unplugged Experience: Een Magische Avond vol Live Muziek!

Op 2 maart betovert The Unplugged Experience de majestueuze Grote Kerk in Den Haag met een onvergetelijke reis door het beste van de MTV Unplugged reeks. Deze buitengewone band, bestaande uit 17 gepassioneerde muzikanten met een indrukwekkende staat van dienst in de muziekscene, brengt een geloofwaardig eerbetoon aan iconische artiesten zoals Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morisette, Eric Clapton, R.E.M. en Lenny Kravitz. Daarnaast is onze ‘eigen’ Tim Akkerman de speciale gast van deze avond!

Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is de dynamische rotatie van muzikanten en vocalisten gedurende de show. Elk nummer wordt op unieke wijze uitgevoerd, variërend van intieme settingen met slechts een gitarist en zangeres tot epische optredens met de complete band, inclusief strijkers. De originele arrangementen van MTV Unplugged worden nauwgezet gevolgd, waardoor een optimale beleving ontstaat.

Maar er is meer! De keuze van locatie voegt een extra dimensie toe aan deze bijzondere ervaring. The Unplugged Experience selecteert zorgvuldig unieke locaties zoals De Grote Kerk ofwel de Sint-Jacobskerk in Den Haag om de muziek tot leven te brengen.

Technisch wordt de show ondersteund door een zeer professioneel productieteam met ervaring in het voorzien van licht en geluid voor grootheden. Enkelen hebben zelfs prestigieuze awards gewonnen voor hun indrukwekkende visuele creaties.

Mis deze onvergetelijke belevenis niet! Kom op 2 maart naar de Grote Kerk in Den Haag en laat je meevoeren door de magie van The Unplugged Experience. Een ervaring die je pas écht kan voelen als je erbij bent geweest!

Klik HIER voor de tickets

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag