Haagse Medicine Garden brengt betoverende Afrikaanse Fusion

Medicine-Garden

Vijf local heroes nemen je op zaterdag 17 februari in Podium Aan Zee mee op een muzikale reis, waarbij je niet precies weet waar je bent, maar het voelt goed en het voelt als thuis: Medicine Garden!

Medicine Garden, een opkomende Haagse band, laat muziekliefhebbers kennismaken met een onweerstaanbare mix van Afrikaanse fusion. De band weet een unieke blend te creëren van elektronische blues doordrenkt met aanstekelijke deuntjes, waardoor hun muziek zonder twijfel onweerstaanbaar dansbaar is.

Laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Medicine Garden, waar melodische gitaarklanken samenkomen met warme piano-tonen, een groovende basgitaar en onvergetelijke, pakkende synthesizer-licks. De band weet een solide basis te leggen met lekkere elektro beats, die de luisteraars meenemen op een muzikale reis vol energie en emotie.

Met een kenmerkende stijl en een unieke benadering van muziek weet Medicine Garden zich te onderscheiden in het muzikale landschap. De band combineert traditionele invloeden met eigentijdse elementen, waardoor ze een frisse en vernieuwende sound creëren die zowel liefhebbers van wereldmuziek als elektronische beats zal aanspreken.

Medicine Garden nodigt muziekliefhebbers uit om samen te komen en deel te nemen aan hun muzikale avontuur. Of je nu houdt van dansen op opzwepende beats of geniet van de diepgaande melodieën, de band belooft een gedenkwaardige ervaring te bieden.

Mis de kans niet om getuige te zijn van de opkomst van deze veelbelovende Haagse band. Volg Medicine Garden op sociale media voor updates over optredens, nieuwe releases en meer.

Over Medicine Garden: Medicine Garden is een dynamische Haagse band die zich laat inspireren door Afrikaanse fusion. Hun unieke geluid, gevormd door melodische gitaar, warme piano-tonen, een groovende basgitaar, catchy synthesizer-licks en elektro beats, belooft een muzikale reis die zowel hartverwarmend als dansbaar is.

Gijs Ballering (Friends Of the Family), Vincent van Tongeren (I Am Lotus), Dennis de Reus (Lifed), Aaron Knoester (Tripkip) en Joeri Vinkenborg (Tripkip) zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Medicine Garden
Zaterdag 17 februari 2024
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen
Deuren open: 20:00 uur
Start show: 20.30 uur
Tickets á 10 euro (ex. 1 euro reserveringskosten)

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten