Festival TREK 2024 bezoekt Den Haag

festival-trek-denhaag-2024

TREK, Het grootste rondreizende food festival van Nederland
30 augustus t/m 1 september in het Westbroekpark

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september strijkt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland weer neer in Den Haag. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen in het Westbroekpark genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste foodtrucks. Festival TREK staat ook garant voor een verrassend aanbod entertainment met acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent uit de regio. Festival TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud.

Veel meer dan een Foodfestival
Alleen de beste en mooiste foodtrucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Hierbij wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod. Geniet van de lekkerste burgers, goedgevulde bowls, ovenheerlijke pizza’s, creatieve vegan gerechten of perfect gegrild vlees; er is voor ieder wat wils! Bezoekers weten het festival ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, kerk, theatertent en verschillende kermisklassiekers. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en een DJ die met de grootste hits aller tijden iedereen in beweging krijgt.

Festival TREK blijft vernieuwen
Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Op het terrein zal een heuse vogelkooi, inclusief TREK-vogel, herrijzen en je kunt Mediterraans genieten van verschillende soorten Sangria en sprankelende mousserende wijnen bij een gezellige ‘Sangria & Bubbels Bar’. Dit jaar in combinatie met een heerlijke oester en/of Spaanse bites. In de stadsparken zijn tevens een groots wijnterras, een Biergarten en een cocktailbar aanwezig. Ook staan er verschillende podia voor aanstormend muzikaal talent, met komend seizoen extra optredens vanwege de vele aanmeldingen. De ‘BurgeRmeester van TREK’ verwelkomt de bezoekers, de theaterkaravaan zorgt voor het nodige culturele vermaak en bezoekers met een leuke boodschap voor een ander, kunnen terecht bij de postbode van het bourgondische dorpje. Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht: zij vermaken zich bij het kindertheater, bij de nostalgische kermisattracties of met het ruime aanbod van oud Hollandse spelletjes.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag