The Modern Age Slavery + Black Rabbit

The Modern Age Slavery + Black Rabbit – Musicon

THE MODERN AGE SLAVERY + BLACK RABBIT
9 FEBRUARI 2024

THE MODERN AGE SLAVERY
Opgericht in 2007, maakte THE MODERN AGE SLAVERY al snel furore met hun debuutdemo die de prestigieuze titel “Demo van de Maand” verdiende op Rock Hard Germany. Deze erkenning leidde tot een contract bij Napalm Records, wat resulteerde in de release van hun indrukwekkende debuutalbum -Damned to Blindness-.

De band zette hun opmars voort door uitgebreid te toeren door Europa, zowel als hoofdact als in het voorprogramma van gerenommeerde bands als CANNIBAL CORPSE, DYING FETUS en SEPULTURA. Hun live-optredens werden nog versterkt door samenwerkingen met bands als FLESHGOD APOCALYPSE en SUICIDE SILENCE, waarmee ze een breed scala aan metalpubliek wisten te bereiken.

Met de release van hun tweede album -Requiem For Us All- bewees THE MODERN AGE SLAVERY hun muzikale evolutie. Het album, geprezen als het beste metalalbum van het jaar door metalsucks.net, combineerde snelle drums, technische riffs en epische composities. Hun daaropvolgende album -Stygian- voegde nieuwe dimensies toe aan hun geluid met black metal riffs en orkestrale arrangementen, wat resulteerde in een groeiende erkenning en waardering binnen de Europese metalgemeenschap.

BLACK RABBIT
Je nachtmerrie staat op het punt zich te ontvouwen. De door Black Rabbit gehypnotiseerde slachtoffers liggen zwetend in hun bed, waarna zij door hem tot de hel veroordeeld worden. Met hun eerste full-length album ‘Hypnosomnia’ zetten de bloeddorstige konijnen zichzelf op de kaart binnen de Nederlande metalscene. Meedogenloos en overtuigend zetten zij hun verhaal voort door hun concept te voorzien van een sterke ruggengraat. De chronologische volgorde van het album vertaalt zich letterlijk in de patronen, tempo’s en de activiteit van het menselijk brein tijdens het slaapproces. Niet alleen met hun snelle thrash-metal en groovy death-metal, maar ook met hun energieke live-optredens, zal dit vijf-koppige monster elk slachtoffer dat het rijk van Black Rabbit durft te betreden, in stukken gereten achterlaten.

Door een breed scala aan verschillende muzikale invloeden van alle bandleden ontstaat er een verfrissend en inspirerend geheel op ‘Hypnosomnia’. Black Rabbit omarmt hun gewaagde, maar unieke concept, en steken daarmee in zekere zin hun middelvinger op naar alle stereotypes in de metal. Black Rabbit blijft door holen kruipen om hun wereldwijde hypnose voort te zetten.

TIJDEN
Deur open: 19.30 uur
Aanvang show: 20.00 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKETS

Het Musicon is bereikbaar met tramlijn 4 (Zoetermeer – De Uithof) + tram 6 (Leyenburg – Leidschendam Noord)  Halte Monnickendamplein (5 loopminuten)

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag