Maite Hontelé’s NJJO goes Mambo

Maite Hontelé’s NJJO goes Mambo

Op zaterdag 24 februari 2024 Maite Hontelé’s NJJO goes Mambo in PAARD

De trompettist/bandleider en meervoudig Grammy Award genomineerde MAITE HONTELÉ is de nieuwe artistiek leider. Maar ook de inspirator, coach en solist van het 20-koppige supertalenten-orkest NJJO. Hontelé heeft zelf de achtste formatie, vormgegeven en samengesteld! Het NJJO wordt in een uniek tweejarig coaching traject klaargestoomd om met MAITE HONTELÉ’S NJJO GOES MAMBO eerst in Nederland en vervolgens in 2024 internationaal tournees aan te gaan.

Hontelé: “Er is niet één soort mambo! Maar een wereld aan mambo-varianten en nieuwe hedendaagse crossovers. En daarin werken wisselende latin-grooves en jazzimprovisaties op een perfecte manier samen. Dit biedt zowel het NJJO als het publiek een brede waaier aan muzikale mogelijkheden: diepgang en vrolijkheid gegarandeerd! Het repertoire heeft daarnaast een relatie tot mijn eerdere albums of het zijn stukken die speciaal voor het NJJO worden geschreven. Meervoudige Grammy winnaars zoals de Amerikaanse arrangeur en trompettist Philip Lassiter (Prince) en Juancho Valencia uit Colombia hebben daar aan meegewerkt”

Tickets: MAITE HONTELÉ’s NJJO GOES MAMBO – PAARD

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag