Nieuw dance event Get In Sync op de Scheveningse Pier op 13 april 2024

Op 13 april 2024 vindt de eerste editie van Get In Sync plaats. Een nieuw dance event op een iconische locatie: De Pier in Den Haag. Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en de kustlijn van Scheveningen biedt dansen op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond. Get In Sync streeft ernaar een vaste waarde te worden in het organiseren van house en techno events in de Haagse regio, met een brede programmering van bekende en opkomende dj’s die zich uitstrekt van progressive en deep house tot melodic techno en trance. Het evenement start om 19:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

Get In Sync maakt vandaag de volledige en veelbelovende line up bekend voor de eerste editie, met vier bekende namen binnen de melodic techno:

VNTM live wordt geprezen als live act en muzikant en staat bekend om zijn unieke en live interpretatie van techno op grote festivals wereldwijd. Hij brengt exclusief origineel materiaal, waarbij eigentijdse progressieve melodieën en moderne techno samensmelten. Door gebruik te maken van meeslepende akkoorden en donkere bassen, neemt VNTM het publiek mee op een betoverende reis door zijn muzikale geest. Hij heeft opgetreden op toonaangevende evenementen zoals Afterlife, Awakenings en Burning Man en deelde het podium met artiesten als Tale of Us, Charlotte de Witte, Adriatique, Maceo Plex, Adam Beyer en Mind Against.

Beswerda’s muziek, met verrassende drops en organische drums, biedt een unieke kijk op wat melodic techno zou moeten zijn. Hij brengt een combinatie van minimal en melodic techno die nieuw is voor de clubs. Zijn tracks worden wereldwijd gedraaid door grote artiesten en zijn uitgebracht op toonaangevende labels zoals Afterlife, Oddity, Weiter en Venom Recordings.

Ninsa, met een voorkeur voor warme en energieke elektronische muziek, heeft een muzikale achtergrond in een gezin van musici en lanceerde in 2022 tracks binnen dit genre, zoals “Glitter and Litter” en “Stellar Interpretation Of A Sci-Fi Theme”. Dit jaar richt ze zich op optredens tijdens diverse clubavonden en gerenommeerde festivals, waaronder Fusion (DE), Into The Woods Festival, La Reve, The Gardens of Babylon, Pleinvrees, Memento en Best Kept Secret Festival.
Cordial belooft een muzikale reis van progressive en deep house tot melodic en minimal techno.

De kaartverkoop is al begonnen via deze link, met early bird tickets beschikbaar voor € 28,50 en reguliere tickets voor € 34,50. Wees er snel bij, want de blind bird tickets waren binnen een dag uitverkocht en de early bird tickets zijn inmiddels ook bijna op.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag