Jazz Flavours en JAZZ WKND op Scheveningen

Shows van Benjamin Herman Trio, Liquid Spirits (met Ivan Peroti), The Funketeers, Tabass-Co (het onmisbare DJ-collectief) & Dramtune Tasting

Jazz Flavours Festival is op zaterdag 23 december de bruisende finale van een serie evenementen, waarin Podium Aan Zee jazzvibes, soul, funk en fusion naar het hart van Scheveningen brengt. In de namiddag beginnen wij al en daarom denken wij heel goed mee met jullie inwendige mens. Partner Sandro Bruti van Dramtune zal hier hoogstpersoonlijk op toezien!

Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op Jazz Flavours Music & Dramtune Food tickets en bereid je voor op een onvergetelijke muzikale én culinaire reis die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal beroeren.

Dramtune Tasting

Het heerlijke Dramtune-concept van Sandro Bruti is er speciaal voor jullie: de echte fijnproever! Onderga een pure smaakbeleving met onder andere heerlijke Ierse, Japanse en Schotse Single Malt Whisky, Limoncello, Rum, Italiaanse Grappa en Franse Armagnac. Munten voor deze dranken zijn verkrijgbaar bij Sandro op de middag en avond zelf. Daarbovenop kun je genieten van een heerlijke versbereide soep op basis van gepelde tomaten, bio knoflook en heerlijke olijfolie uit Italië, verse kruiden en, voor wie wil, hete pepers en geraspte Parmezaanse kaas. De soep is inclusief lekker brood, Italiaanse kaas, vers fruit en als toetje een vingeraflikkende Cannoli uit Sicilië.

Line-up

Liquid Spirits (aanvang 15.30 uur)

Liquid Spirits is een collab van producers Wiboud Burkens en Manuel Hugas en de getalenteerde zanger en songwriter Ivan Peroti. Hun sound voelt aan als een waar eerbetoon aan soulklassiekers en underground hip-hop en jazzvibes, verrijkt met de warme vocalen van Peroti. De formatie staat bekend om hun authentieke, groovy muziek, gespeeld op vintage instrumenten.

Benjamin Herman Trio

Deze topsaxofonist en muzikale alleseter is al meer dan 30 jaar een van de meest productieve muzikanten van zijn generatie in Nederland is. Benjamin Herman heeft talloze muzikale prijzen gewonnen. Zijn bijdrage aan het Nederlandse muzikale landschap blijft van onschatbare waarde. Met zijn formatie New Cool Collective betrad hij het podium tijdens de eerste editie van Jazz Flavours.

The Funketeers

Deze unieke Jazz-Funk formatie heeft een line-up van uitzonderlijke talenten. Zo heeft Elfin Moningka op gitaar de eer gehad om te spelen met funkgitarist Miko Weaver, bekend om zijn samenwerking met de legendarische Prince. Hun diepe liefde voor jazz, funk en R&B zorgt voor een unieke geluid en energieke optredens.

Tabass-CO

Een afterparty met dj-collectief Tabass-co zet de dansvloer steevast op zijn kop met uiteenlopende groovy muziekstijlen in de Latin, Jazz, Afro, Funk, Brasil, Boogaloo, Exotica, Ska/Reggae en Rare Grooves. Wat een fijne afsluiter zo vlak voor kerst!

Partner Podium De Nieuwe Kamer

Tijdens de festivalserie JAZZ WKND van partner Podium De Nieuwe Kamer zit je in het lange weekend van 8, 9 en 10 december gebakken!

BEN VAN DE DUNGEN QUARTET FT. ERNESTO MONTENEGRO
vr 8 dec 2023 – 19:30
Pulchri Studio
Den Haag

DOUBLE BILL: ED VERHOEFF, KIND FOLK & REMBRANDT FRERICHS TRIO
za 9 dec 2023 – 20:30
Podium aan Zee
Den Haag

BIGBAND KONINKLIJK CONSERVATORIUM FT. MAARTEN HOGENHUIS
zo 10 dec 2023 – 20:30
Musicon
Den Haag

Tickets per datum zijn slechts €15,-!

Jazz Flavours Festival

Podium aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen
Aanvang: 15.00 uur (timetable volgt)
Tickets: € 26,- p.p. (inclusief Dramtune Food)

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag