Zondagavond 17 december Kerst-Sing-ALong

Atrium City Hall is blij verheugd om mee te delen dat op zondagavond 17 december van 20:00 tot 22:00 uur de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag weer gaat plaatsvinden! De kaartverkoop en het inschrijven als kerstkoorlid is gestart.

Programma 2023
Op zondagavond 17 december kan iedereen van 20 tot 22 uur de zevende editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag bijwonen. Iedereen die een beetje kan zingen, is welkom in het 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor of neem plaats tussen de ruim 1.100 bezoekers.

Samen genieten en uit volle borst meezingen met traditionele wereldse kerstliederen onder de bezielende leiding van dirigent, arrangeur, componist en pianist Gregor Bak met wederom een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. Tijdens dit concert brengen Gregor en Francis een nieuw lied uit, deze is speciaal door Gregor voor Francis gearrangeerd en gecomponeerd.

Kaarten kosten 15 euro p.p. en Ooievaarspashouders 7,50 euro p.p.
Kaarten zijn alleen online te koop via www.kerstsingalong.nl.
Inmiddels is al 50% van de kaarten verkocht.

Kerstkoorlid
Iedereen die een beetje kan zingen is welkom om deel te nemen als kerstkoorlid. De koorleden repeteren drie keer van tevoren in het Atrium Den Haag, zodat het koor tijdens het kerstconcert het publiek goed kan begeleiden tijdens de Kerst-Sing-ALong.

Deelname aan het kerstkoor in 2023 bedraagt 25 euro p.p. en Ooievaarspashouders 12,50 euro p.p. Inmiddels zijn er nog maar 50 kerstkoorplekken over en is de organisatie Atrium City Hall zoals ieder jaar weer op zoek naar tenor-, bas- en bariton- zangstemmen.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en gratis toegankelijke tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag.

Foto: De Schaapjesfabriek – Tessa Veldhorst.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag