YourStage Urban: Dé Kweekvijver voor Jong Muzikaal Talent gaat van Start bij Musicon!

Den Haag, 6 september – Het is weer zover! Vanaf 16 september gaat de meest sprankelende kweekvijver voor jong muzikaal talent van start bij Musicon! YourStage Urban biedt jongeren de ultieme gelegenheid om hun muzikale vaardigheden te ontwikkelen binnen de wereld van rap, zang en performance. Met een scherp oog op diversiteit, cultuur en talentontwikkeling, belooft deze editie, net als voorgaande edities, een onvergetelijke ervaring te worden voor de deelnemers.

Veel van deze jongeren willen graag rappen of zingen, maar hebben nooit les gehad. Voor muzieklessen is vaak geen geld, of de jongeren voelen zich niet thuis op de bestaande culturele instituten. Het Your Stage Urban initiatief vormt een maatschappelijk bewuste oplossing voor dit probleem door jongeren tussen de 10 en 18 jaar een eigen plek te geven waar ze in contact kunnen komen met jongeren met verschillende achtergronden die allemaal hun passie voor muziek delen. Op deze manier hoopt Musicon de nieuwe generatie podiumhelden de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen tot toptalenten.

Gedurende het programma staan gepassioneerde coaches van ons ervaren begeleidingsteam klaar om ondersteuning te bieden en hun rijke ervaring en professionaliteit te delen met alle deelnemers. Dit jaar verwelkomt het begeleidingsteam met trots opnieuw de ervaren experts: Mekki, JM Fuego, D3VV en Umit-C. Zij staan te popelen om hun kennis, vaardigheden en ervaring te delen en de deelnemers ongeacht hun niveau verder te helpen in hun ontwikkeling.

Het programma omvat boeiende workshops, betoverende optredens en meeslepende masterclasses verzorgd door gerenommeerde artiesten. De masterclasses bieden een unieke kans voor deelnemers om samen te werken met bekende Nederlandse rappers, urban artiesten en andere muziekpioniers, en zo een kijkje te nemen in de professionele wereld van artiesten.

YourStage Urban is al lang een vertrouwde naam in Den Haag en trekt jaarlijks tal van enthousiaste deelnemers die er hun exclusieve kans vinden voor talentontwikkeling. YourStage biedt niet alleen de mogelijkheid om je vaardigheden als artiest te vergroten, maar ook om je naamsbekendheid te vergroten.

Musicon, een bruisende en creatieve muzikale omgeving, vormt het ideale decor voor dit opwindende evenement. Hier kun je gebruikmaken van professionele oefenruimtes, podia en geavanceerde geluidstechnieken. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen, je talenten wilt tonen of gewoonweg ontspannen wilt genieten van muziek maken – Musicon biedt de perfecte omgeving.

Meld je vandaag nog aan voor een onvergetelijke reis binnen de wereld van muziek! Iedere zaterdag tussen 14:00 en 18:00 ben je van harte welkom. Het programma gaat van start op 16 september. Aanmelden en vragen kunnen gestuurd worden naar 06 38 82 48 32.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag