Foto’s Live On The Beach

Gisteravond was Martin als fotograaf voor Stappen in Den Haag bij Live on the Beach op het strand van Scheveningen. Zowel Anouk als BLØF traden op en hadden een grote lading fans meegenomen. Het voorprogramma werd verzorgd door Claude, die sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ een van de meest opkomende artiesten van Nederland is. Hij staat bekend om zijn nummers in het Nederlands en Frans en werd voorzichtig de Nederlandse Stromae genoemd.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste popgroepen. Zanger Pascal had last van een hardnekkige verkoudheid, zoals hij zelf zei. Dat te horen was aan zijn stem, maar niet afdeed aan hun optreden.

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk. Anouk is van de buitencategorie. Ze geeft de Nederlandse popwereld al bijna 25 jaar lang kleur. Ook gisteravond wat weer een geweldig optreden een mix van haar rocksongs en hits. Zelf refereerde zo nog even naar haar huwelijksvoltrekking op het Malieveld iets meer dan een jaar geleden. En ze vroeg zich hardop af of hier het geluid niet zo kut was als op het Malieveld. Dat was niet het geval en haar nummers klonken fantastisch zo langs de zee. Ze was overigens voor haar doen erg spraakzaam.

Kortom een geweldige concert van zowel Claude, BLØF als Anouk.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Foto’s © Martin Simonis

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag