Latin in the Park reist door naar Brazilië

Op zaterdag 9 september neemt Latin in the Park je mee naar het land van de Copacabana, Samba en ’s werelds grootste carnaval! Na een fantastische twee eerdere edities, eindigt deze zomer de Latinreis in Brazilië. Met de bekendste Samba band van Nederland, Roda da Holanda Fantine Tho, zangeres en voormalig lid van de Braziliaanse meidengroep Rouge, zal de gastvrouw van de avond zijn.

Latin in Park in teken van Samba

Roda da Holanda, zal de avond toewijden aan iconische artiesten uit de Samba wereld met nummers van Beth Carvalho, Alcione, Arlindo Cruz, Jorge Ben Jor en meer! Om alvast de heupen los te gooien, beginnen we de avond met een opzwepende Samba workshop van Lita Morena. Daarna barst het feest los met Roda da Holanda en DJ Mano Fred!

Praktische informatie

Er zijn foodtrucks op het terrein, sfeervolle zithoekjes en ijskoude drankjes. Koop je tickets á €16,- p.p. Voor houders van een Ooiervaarspas is het €7,50. Het theatereiland in het Zuiderpark opent vanaf 18.00 uur. Het is een 18+ evenement.

Over Latin the Hague

Latin The Hague is een jonge, Haagse evenementenorganisatie dat geleid wordt door Daniël Patanduk en Rischell Dhanpal. Ze hebben als doel Latijns-Amerikaanse dans-en muziekcultuur evenementen te organiseren in Den Haag e.o. Evenementen die laagdrempelig en toegankelijk zijn, waar iedereen welkom is en lekker mee kan dansen en genieten van Latijns-Amerikaanse dans-  en muziek.

Dit evenement is onderdeel van de serie Latin in the Park. Kijk op zuiderparktheater.nl/latin.

Latin in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten