Foto’s De pizzabakkers

Restaurant De pizzabakkers Den Haag centrum is nu ongeveer een jaar open en met zijn verse producten en overheerlijke pizza’s al een groot succes. Maar omdat nu ook het dakterras gereed is op de Dagelijkse Groenmarkt was er opnieuw een openingsfeestje. Want om dat op een ludieke manier te openen gingen we eerst naar het oudste dakterras van Den Haag. En dat is met 600 jaar de naastgelegen Haagse Toren. Onder leiding van een bevlogen gids van Ga Den Haag beklommen we deze toren. Het leek een hele uitdaging de 288 treden, maar uiteindelijk viel hert heel erg mee. En we genoten van een adembenemend uitzicht over de Hofstad.

Daarna waren we te gast bij De Pizzabakkers om onder het genot van een Prosecco en natuurlijk een overheerlijke pizza hun nieuwe mijlpaal te vieren. Serieus, die pizza had de perfecte combi van een dunne crispy bodem en supervers beleg. De vibe is lekker industrieel en modern met een vleugje Italiaanse klassiekers. De keuken is open, net zoals het personeel dat mega relaxed en vriendelijk is. Dat maakte dat we ons meteen mega welkom voelden. Bij dit toffe restaurant draait het allemaal om vriendelijkheid en toegankelijkheid. Geen stijve bedoening of ouderwetse formele sfeer, gewoon ongedwongen en lekker. Maar wel met authentieke smaken die je naar Italië  brengen. Serieus, Den Haag heeft veel Italiaanse restaurants, maar de Pizzabakkers steekt er echt met kop en schouders bovenuit.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Foto’s © Martin Simonis Fotografie

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag