ZATERDAG 90S ACTS ‘PARTY ANIMALS’, ‘SPICE GIRLS’ EN RECORDPOGING RAKETJES ETEN BIJ INDIGO

Scheveningen, 16 mei 2023 – Maak je klaar om terug te gaan naar de eeuwwisseling en herbeleef de nostalgische sfeer van de 90s en 00s bij Beachclub Indigo in Scheveningen. Aanstaande zaterdag nemen we je vanaf 21:00 uur tot diep in de nacht mee op een onvergetelijke reis naar deze hoogtijdagen.

PARTY ANIMALS & SPICE GIRLS
Beachclub Indigo staat bekend om de legendarische feesten die ze geven, de meest bekende is misschien wel Indiburn, geïnspireerd op Burning Man. Maar aanstaande zaterdag zal volledig in het teken staan van de geweldige jaren 90 en zero’s, de hele avond legendarische hits en twee iconische live optredens. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we twee van de meest populaire acts uit die tijd zullen verwelkomen: Party Animals en de Spice Girls!

Helaas moeten we verklappen dat de Spice Girls natuurlijk niet de echte zijn. Maar dat mag de pret van het optreden natuurlijk niet drukken. Dan nog de Party Animals, die ken je van nummers als “Have You Ever Been Mellow”, “Hava Naquila” en “Aquarius”. Verder zijn er DJ optredens van het OH! SO 90s DJ Team, YOUR en de Fresh Prince of Agga.

VERKLEEDPARTIJ
Om ervoor te zorgen dat je jezelf helemaal onderdompelt in de 90s-ervaring, hebben we twee zalen voor je klaarstaan. In de ene zaal kun je genieten van de live optredens terwijl in de andere zaal de hele avond lang non-stop 90s en 00s hits worden gedraaid. Vergeet geen gekke outfit op de kop te tikken, want Indigo staat er bekend om dat de bezoekers van verkleedpartijen houden. Voor de bezoekers die nog een beetje extra verkleed moeten worden is er een 90s hairsalon en een plakplaatjes Tattoo shop!

NIEUW RECORD RAKETJES IJSJES ETEN
Tijdens het feest zal een record worden gezet voor raket ijsjes eten. We roepen alle aanwezigen op om mee te doen en te helpen deze zoete uitdaging aan te gaan! We zullen iedereen tegelijkertijd een raket uitdelen. Op die manier hopen we een record neer te zetten van 1.000 raketjes die tegelijkertijd worden genuttigd!

INDIGO
Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad in Scheveningen en staat al jaren bekend om zijn bijzondere feesten. De avonden hebben altijd een bijzonder thema (Indiburn, Full Moon, Circus) en zijn doorgaans steevast uitverkocht. Tickets zijn vanaf 22,50 euro te verkrijgen via de ticket link, Facebook of Instagram.

https://bit.ly/indigo-tickets2023

https://www.facebook.com/events/598401559004660

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze Gone Out app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten