FOUX presenteert All Techno Edition

Festivalorganisatie FOUX presenteert dit jaar een speciale editie van hun evenement: FOUX – All Techno Edition. Deze unieke viering omarmt niet alleen de groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige en intieme festivals boven massale en commerciële evenementen, maar ook de opkomst van Hard-Techno. Op Instagram, TikTok en YouTube worden talloze filmpjes gedeeld van de energieke en opzwepende stijl, en de Hard-Techno evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond. FOUX is enorm enthousiast over deze muziekstijl en voegt deze toe aan de programmering van de All Techno Edition. Van Melodische Techno tot aan Hard-Techno, het publiek zal worden getrakteerd op een breed scala aan meeslepende beats.

Als bezoeker van FOUX krijg je de kans om alles van dichtbij mee te maken, te dansen op elektronische muziek en nieuwe mensen te ontmoeten. Met eerdere uitverkochte edities, waar maximaal 500 mensen aanwezig waren, zal FOUX dit jaar meerdere malen neerstrijken bij Whoosah in Scheveningen.

Whoosah, het iconische strandpaviljoen aan het Zwarte Pad in Scheveningen, staat bekend om zijn legendarische dance-evenementen en ‘good vibes only’. Het paviljoen voegt nu een nieuw hoofdstuk toe aan zijn rijke geschiedenis met een intieme sfeer en ontspannen strandvibe, dankzij de nieuwe opbouw, decoraties en steigerhouten elementen. Deze setting past perfect bij de unieke sfeer van FOUX!

Op 27 mei vindt deze speciale editie van FOUX Festival plaats. FOUX hecht veel waarde aan de kwaliteit van de muziek, de shows, de aankleding en natuurlijk de sfeer. Het festival biedt een totaalbeleving die niet onderdoet voor grotere festivals. Sterker nog, FOUX betrekt het publiek bij activiteiten, deelt gadgets uit en organiseert sfeerverhogende shows, waardoor er nog meer te beleven valt en socializen gemakkelijk wordt. De sfeer van inclusiviteit en toegankelijkheid zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van het festival.

Houd FOUX goed in de gaten op sociale media voor informatie over aankomende evenementen! De kaartverkoop voor FOUX – All Techno Edition op 27 mei is al lang begonnen, dus wees er snel bij! Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.foux.nl

FOUX – All Techno Edition
Techno, Hard-Techno, Acts & Show
27 mei, 19:00 – 02.00
Beachclub Whoosah, Scheveningen

Wij geven voor dit event gratis kaarten weg, klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze Gone Out app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag