Jubileumeditie Haags Beat Festival 2023 in het Zuiderparktheater

Jubileumeditie met Waylon, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Jan Akkerman & Brainbox ft. Phil Bee, The Crazy Rockers Allstar Band en nog heel veel meer artiesten!

4 mei 2023, Scheveningen – Op zondag 13 augustus 2023 van 13.30 – 21.00 uur vindt de 5e editie van het Haags Beat Festival plaats in het Openlucht Zuiderparktheater! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Jubileumeditie

Het 5-jarig jubileum van het Haags Beat Festival zal voor een belangrijk deel in het teken staan van het 50-jarig bestaan van de Golden Earring-song Radar Love. De organisatie besteedt tevens aandacht aan de ziekte ALS. Bezoekers kunnen naast de aanschaf van hun ticket ook een donatie doen, die ten goede komt aan Stichting ALS. Speciaal hiervoor heeft Haags Beat Festival een aparte donatielink aangemaakt.

Programmering: Waylon | Rinus Gerritsen | Cesar Zuiderwijk | Jan Akkerman
De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers en surprise guests! De organisatie is superblij om de eerste artiesten te presenteren: Waylon, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Jan Akkerman & Brainbox ft. Phil Bee, The Crazy Rockers Allstar Band en natuurlijk de finaleband Rocktown Buddy’s & The Delta Ladies o.l.v. Peter Langerak. In aanloop naar het festival worden meer verrassende artiesten bekendgemaakt!

De Earring & Ik
Haags Beat Festival maakt een selectie van jonge muzikale talenten uit Den Haag, die kans maken op een optreden tijdens het concert ‘De Earring & Ik’ in Ahoy Rotterdam. Dit bijzondere project, ‘Afscheidsconcert ván de fans, vóór de band’, is een initiatief van documentairemaker Yaël Vinckx, waarbij uiteindelijk 1000 muzikanten worden geselecteerd. Deze talenten zullen een optreden verzorgen tijdens het Haags Beat Festival!

Anekdotes
Artiesten en personen uit de Beatgeneratie delen weer prachtige anekdotes, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij. Met een heerlijke catering erbij maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek!

Ga naar haagsbeatfestival.nl voor meer informatie en tickets.

Haags Beat Festival is mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag Stadsdeel Escamp

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag