Uit Het Gareel Art Market Christmas Edition

Kunstplatform Uit Het Gareel transformeert Poppodium Paard voor één dag tot kerstmark met betaalbare Haagse kunst! 

De Uit Het Gareel Art Market Christmas Edition vindt plaats op zondag 18 december, waar je de unieke kans krijgt om prints en kunstwerken van 19 jonge Haagse kunstenaars te kopen in de foyer en laden en lossen loods van poptempel en club PAARD.

Kijk je ogen uit naar prints, t-shirts, magazines, kleine schilderijen, fotografie en originele werken van deze getalenteerde kunstenaars: Anastiasia Prokofie, Anna Nunes, Catherine van Bijnen, Dünya Atay, Erwin Verkade, Glitterstudio, Hannah Mulqueen, Isabelle Backer, Jessie Hoefnagel, JAWGEM, Lucia Lenders, Manouk van Eesteren, Marieke Matthijs, Marina Heuvelman, Marloes Kroese, Rosaline van der Horst, Vaskimo Arts, Wegdeck, Weronika Uyar! De prijzen beginnen al vanaf €1,- en zijn maximaal €250!

“Het is supertof dat de kunstenaars zelf ook allemaal aanwezig zijn op de markt, hierdoor kun je ook makkelijk een praatje met ze maken en meer te weten komen over de werken die ze maken!” – aldus Frederique de Zeeuw, oprichtster van Uit Het Gareel.

Dit evenement draait niet alleen om kunst maar de muziekliefhebber komt ook aan zijn trekken! Haags muziekplatform Disco in Paradise heeft een mooie line-up gemaakt met opkomende dj’s die de muziek verzorgen tijdens het shoppen.

Kortom een gezellige middag vol kunst en muziek, in het met kerst beklede PAARD, waar je ook nog een lekkere glühwein kan drinken bij de bar in de foyer!

Uit Het Gareel is een kunstplatform met als doel jonge Haagse kunstenaars een podium bieden en mensen op een laagdrempelige manier met de hedendaagse lokale kunst in aanraking te laten komen. 

Openingstijden 11:00 – 18:00.

Toegang: €5,-

Het is handig om je ticket alvast te bestellen via de website van het PAARD maar deze zijn ook aan de deur te krijgen!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten