Foto’s Wild Rooster Festival

Stappen in Den Haag was op het WILD ROOSTER FESTIVAL Op dit oergezellige gratis festival in de Haagse binnenstad draait het leven 2 dagen lang om Amerikaans comfort food, bier en rootsmuziek. Moedig lokale favorieten aan bij het modderworstelen, dans op de tafels en geniet tussen de cut-off jeans, cowboylaarzen en hooibalen van live rockabilly, bluegrass, uptempo blues en rock’n’roll uit de tijd dat rock’n’roll nog rock’n’roll was.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag