HAAGS TALENT PRESENTEERT ZICH OP HAAGS VELD TIJDENS PARKPOP

Naast het hoofdpodium waar UB40 ft. Ali Campbell, Di-rect, Maan, Donnie XL, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje optreden presenteert Parkpop ook dit jaar weer het Haags Veld.

Met de aankondiging van het Haags Veld programma is het aftellen naar Parkpop, dat op 12 juni 2022 op het Malieveld plaatsvindt, écht begonnen. Op het Haags Veld presenteert Parkpop, samen met de vooraanstaande Haagse cultuurinstellingen, het Haags talent van dit moment op meerdere podia. Musicon, Popradar, PIP en Stichting Aight weten als geen ander wat er speelt in de stad en vullen het veld met opkomend muzikaal lokaal talent uit alle mogelijke plekken van Den Haag.

HAAGS PODIUM
Op het Haags Podium zijn artiesten uit de regio te zien die al regelmatig de grenzen van de stad en het land opzoeken en op het punt van doorbreken staan of al doorgebroken zijn. Acts als CoocooYaëll CampbellFuzzy TeethSilver LakeWodan BoysMOVNT OLYMPVSPrins S. en de Geit en De Kraaien laten het Malieveld op zijn grondvesten schudden. Het Residentie Orkest is aanwezig met twee bijzondere programma’s: Stage Your Voice, waarbij jonge singer-songwriters het podium delen met musici van het orkest, en Notes, Beats & Bars, een unieke samensmelting van klassieke muziek en rap.

PIP AREA
Skateboarden en PIP Den Haag gaan vanaf dag één hand in hand met elkaar. Deze editie staat in het teken van de samenwerking met MALIEMADNEZZ, de organisator van de betere en hetere skateboardwedstrijden van Nederland. De combinatie PIP x MALIEMADNEZZ betekent dan ook olie op het vuur met op de line-up DjaroRuben SoffnerNassim Kajouane & Dora MaarFloydDJ ORAMWardtini vd Hood en Lorey.

I LOVE HIPHOP AREA
Ook de geliefde I LOVE HIPHOP Area keert terug met een grote wand waarop graffiti-artiesten een enorme schildering maken tijdens het festival. Op de dansvloer worden tijdens de Nederlandse Breaking League Grand Slam de meest spectaculaire moves ingezet door dansers uit heel Nederland. Na de breakbattles kan je showscases van diverse opkomende artiesten uit Den Haag en omstreken zien. Optredens van DIORBenitoUsainboyz & JM FuegoDjesco10 en Nordin worden kundig aan elkaar gelijmd door DJ RashanMaster Surreal is de host van de avond.

YOURSTAGE
YourStage van Musicon geeft scholieren uit Den Haag en omgeving een podium waar elke vorm van podiumkunst welkom is. De komende generatie wordt vanuit YourStage door professionals gecoacht en klaargestoomd voor hun optreden op Parkpop. Een professionele jury kijkt mee en kiest de winnaars die tot € 1.000 aan kunst en cultuur voor hun school winnen.

Op de naastgelegen cultuurmarkt kunnen bezoekers van Parkpop ontdekken welke workshops op het gebied van muziek en dans zelf gevolgd kunnen worden in Den Haag.

PARKPOP THE HAGUE
Met UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Donnie XL, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje
Zondag 12 juni 2022 | Het Malieveld, Den Haag
Aanvang: 12:00 – 23:00 uur
Parkpop is gratis toegankelijk.

Meer info over dit festival vind je op: parkpop.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag