GO_A OPENT JUBILEUMEDITIE THE LIFE I LIVE

Op Koningsnacht is de Oekraïense band één van de 40 live acts tijdens het gratis festival 

De Haagse binnenstad verwelkomt op 26 april het viertal. We kennen ze van het Eurovisie Songfestival met het nummer SHUM. De oorlog inspireerde hun meest recente single, Kalyna over hoop en vereniging. Door de ontheffing van hun dienstplicht staan ze hier op 26 april in onze Haagse Binnenstad tussen acts als THE COOL QUEST, THE SKATALITES, THREE LITTLE CLOUDS, JUNGLE BY NIGHT, POM en RAGMOB. Den Haag, de stad van vrede en recht, kan na twee overgeslagen edities trots de tiende editie van Koningsnacht vieren. 

LINE-UP & RADAR LIVE
De edgy programmering van de THE LIFE I LIVE verandert de binnenstad in een dampende muziekstad. Van (indie)pop tot hiphop, van blues tot rock, van soul tot funk, van elektronische muziek tot ska. De acht podia staan op het Lange Voorhout, Kerkplein, het Buitenhof, bij de Hofvijver, tegenover Paleis Noordeinde en op de Grote Markt. De volledige line-up bestaat uit artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder ook talenten uit de Haagse regio op het Radar Live-podium.

Go_A (UA) • GIAN • Paul Sinha • The Cool Quest • Jungle By Night • Kuzko • POM • Personal Trainer • 4B2M • Fokke Simons • Three Little Clouds • Sarah-Jane • Arp Frique & Family • Tabass-co • DJ Prosciutto  • Druiprek (live) • Dazion (live) • Tjade (Bordello a Parigi) • Tsepo & Camiel Mereisonne • Yellofox • Tiny Legs Tim (B) • Herman Brock Jr. • Christine Tambakis & Friends (USA/UK) • Ragmob • Goat •Ismena • Haylid • HSG • Zuster Zonnebloem • Moyo • Benito • DJ Kevin Orduña  • SNIESTER presents: The Great Communicators • Prins S. en de Geit • Equal Idiots (B) • The Skatalites (JAM) • PAARD presents: Poptrash Soundsystem • Kiss All Hipsters • 80’s, 90s, nullies • Mama Africa Soundsystem • Mispoes DJ Team 

DE 10E EDITIE THE LIFE I LIVE NA 2 JAAR CORONAPAUZE 
Na de stille coronajaren doet THE LIFE I LIVE de rijke Haagse Pophistorie eer aan door in korte tijd een programmering neer te zetten dat eigenzinnig is, groots en toch vol bijzondere ontdekkingen. Den Haag heeft een rijke pophistorie. Met THE LIFE I LIVE, het festival dat is vernoemd naar de gelijknamige hit die de Haagse band Q65 in de jaren zestig scoorde, wordt deze historie jaarlijks geplust. Vanaf de start van het festival in 2011 programmeert THE LIFE I LIVE het geluid van nu en de toekomst. Bands waar het rond gonst, die op het punt staan van doorbreken of onlangs doorgebroken zijn, acts met een verhaal, herkenbaarheid en aantrekkingskracht. De afgelopen jaren heeft het festival onder meer Chef’Special, Typhoon, Jett Rebel, Coely, Handsome Poets, Extince, Janne Schra, The Kik, Jacco Gardner, Kensington, Jeangu Macrooy, Son Mieux, Spinvis, EUT, My Baby, Kraantje Pappie, Daryll-Ann, Sven Hammond en Gallowstreet op de festivalpodia begroet.

PRAKTISCHE FESTIVALINFORMATIE  
Tijdens THE LIFE I LIVE is de binnenstad afgesloten voor autoverkeer. Het advies aan bezoekers is om met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet te komen. De NS zet extra treinen in, de HTM tekent voor extra Evenementenvervoer, ook in het nachtelijk uur. Er worden ook extra fietsenstallingen gerealiseerd. Combineer het bezoek aan THE LIFE I LIVE met een gezellig hapje eten en drinken in de Haagse horeca. Alle programma en praktische informatie over THE LIFE I LIVE is op de festivalwebsite (www.thelifeilve.nl) te vinden.

THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT  

Dinsdag 26 april 2022 | vanaf 19.00 uur

Binnenstad Den Haag | gratis toegang

Meer informatie: www.thelifeilive.nl

Alle feesten, concerten en festival op je telefoon, download dan onze uitgaans app GoneOut of bezoek onze agenda

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten