Kunstplatform Uit Het Gareel transformeert Poppodium Paard voor één dag tot kunstwalhalla met betaalbare Haagse kunst!

De Uit Het Gareel Art Market vindt plaats op zondag 20 maart, waar je de unieke kans krijgt om prints en kunstwerken van 19 jonge Haagse kunstenaars te kopen in de foyer en laden en lossen loods van poptempel en club PAARD.

Kijk je ogen uit naar prints, t-shirts, magazines, kleine schilderijen, fotografie en originele werken van o.a. deze getalenteerde kunstenaars: Danique Merkestein, Dünya Atay, Erwin Verkade, Geezyre, Isabelle Backer, István Hutter, Jessie Hoefnagel, Jordie Rovers, Kristel Rigaud, Manouk van Eesteren, Marina Heuvelman, Marieke Matthijs, Niels Weerheim en Studio Poca en nog meer! De prijzen beginnen al vanaf € 1,- en zijn maximaal € 250!

“Het is supertof dat de kunstenaars zelf ook allemaal aanwezig zijn op de markt, hierdoor kun je ook makkelijk een praatje met ze maken en meer te weten komen over de werken die ze maken!” – aldus Frederique de Zeeuw, oprichtster van Uit Het Gareel.

Dit evenement draait niet alleen om kunst maar de muziekliefhebber komt ook aan zijn trekken! Haags elektronisch muzieklabel Nieuw Hollands Spoor heeft een mooie line-up gemaakt met drie opkomende dj’s die de muziek verzorgen tijdens het shoppen.

Kortom een gezellige middag vol kunst en muziek waar je ook nog een lekker drankje kan drinken bij de bar in de foyer!

Uit Het Gareel is een kunstplatform met als doel jonge Haagse kunstenaars een podium bieden en mensen op een laagdrempelige manier met de hedendaagse kunst in aanraking te laten komen.

Openingstijden 12:00 – 18:00.

Toegang: €5,-

Het is handig om je ticket alvast te bestellen via de website van het PAARD maar deze zijn ook aan de deur te krijgen!

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag