Live on the Beach strandconcert met André Hazes en Tino Martin

Den Haag, 2 maart 2021 – De twee Nederlandstalige topartiesten zullen deze zomer de serie Live on the Beach strandconcerten openen op het strand van Scheveningen. 

André Hazes: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn band eindelijk weer op het podium te staan. We zijn door Live on the Beach al eerder uitgenodigd, maar nu gaat het dan echt gebeuren! Op die unieke locatie op het strand, muziek, biertje in de hand en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.”

André Hazes scoorde op zijn dertiende zijn eerste nummer 1-hit; ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album ‘Mijn Beste Vriend’ en al voor zijn 25e had hij vier albums uitgebracht. ‘Leef’ bereikte #2, opvolgers ‘Wijzer’ en ‘Anders’ schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Tino Martin ontving in 2018 voor de tweede keer een Edison Popprijs. Toen had hij er al een paar Ziggo Dome shows opzitten. Het succes lacht hem toe; in dat jaar brengt hij zijn derde album uit en zien ruim 1,2 miljoen kijkers hoe hij ‘Zij weet het’ in het programma Beste Zangers van Nederland zingt. Dit werd zijn eerste Top 40-hit met een top 10 notering, waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. En het succes houdt niet op want ‘Was sorry maar genoeg’, ‘Proost op het leven’, een duet met René Froger, en ‘Loop niet weg’, een samenwerking met Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam worden grote hits.

Tino Martin: “Deze zomer met mijn voltallige band op het strand van Scheveningen spelen is iets waar we met z’n allen super veel zin in hebben. We kunnen niet wachten om onze fans weer te zien! Het belooft een fantastische avond te worden.”

De organisatie van de Live on the Beach strandconcerten is er trots op om deze twee topartiesten samen op één avond op het podium te hebben. Zowel André Hazes als Tino Martin hebben een grote schare fans en staan beide garant voor uitverkochte stadionshows. Organisator Arwin Touw: “We kijken er allemaal naar uit om weer naar buiten en gaan en een feestje te vieren. Live on the Beach is een van de eerste evenementen waar we weer gezellig samen naar toe kunnen gaan. Hoe kunnen we de serie Live on the Beach strandconcerten dan ook beter beginnen met deze twee artiesten. Dit kan dan ook niet anders dan één groot feest worden!” Bekijk hier een sfeerimpressie.

Live on the Beach vindt ieder jaar plaats in Scheveningen, op het strand bij het Noordelijk Havenhoofd. Op eerdere edities van de grote strandconcerten traden onder andere Marco Borsato, Doe Maar, Anouk en Keane op. De concerten trekken jaarlijks duizenden bezoekers uit heel het land.

De organisatie van Live on the Beach kondigde al eerder Krezip en Danny Vera aan die beide op zaterdag 4 september zullen optreden. Kaarten voor deze avond zijn al verkrijgbaar.

De voorverkoop start vrijdag 5 maart om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl

  • Live on the Beach donderdag 2 september : Tino Martin en André Hazes
  • Tickets & informatie : www.liveonthebeach.nl
  • Locatie : Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd, Den Haag
  • Ticketprijs : € 47,50 (excl. servicekosten)
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag