HELP! Zonder jouw donatie gaat Stappen in Den Haag op zwart

HELP! Zonder jouw donatie gaat Stappen in Den Haag op zwart. Want wederom is een kleine subsidie (€ 1.000,-) van de gemeente Den Haag afgewezen (ze geven ieder jaar aan dat ze het een geweldig burgerinitiatief vinden, maar dat er geen potje is om ons te steunen) We moeten zelf manieren vinden om inkomsten te genereren, aldus de afwijzingsbrief. Dit lukte de afgelopen jaren net aan, maar door Covid zijn er dit jaar géén inkomsten vanuit foto-opdrachten en advertentiegelden. Terwijl de jaarlijkse kosten voor de app, domeinnamen en internet wel doorgaan. Inmiddels zijn we echt door onze reserves heen.

Als laatste redmiddel hebben we deze donatiepagina opgezet. Jouw donatie geeft Stichting Party-Mania / Stappen in Den Haag de mogelijkheid om de Haagse Horeca te blijven promoten. Heel makkelijk via iDeal en er is geen minimum bedrag, we zijn overal blij mee. Ons team van vrijwiligers blijft zich zolang we de website in de lucht kunnen houden 7 dagen per week inzetten om de Haagse Horeca te promoten. Zeker in deze moeilijke tijd waar de horeca extra promotie zo hard nodig heeft.

Via het de onderstaande formulier kan je een donatie doen via iDeal. Eventueel met naam en een bericht, maar dat is niet verplicht. Bij voorbaat alvast heel erg bedankt voor je donatie!

Bedrag


Klik op bovenstaande zwarte knop om te doneren!

 

Liever doneren met PayPal? Ook dat is heel makkelijk, open je PayPal account en maak een bedrag over naar: info@stappenindenhaag.nl (geef aan dat het om familie of vriend gaat, dan gaan er geen kosten vanaf!)

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag