17 jaar jouw party-agenda

17-jaar-partyagenda-partymania-stappenindenhaag-070

Het is feest!

Niet geheel toevallig hebben we twee verjaardagen in twee dagen. Want op 12 juni 2003 startte Richard Kanters op de dag vóór zijn verjaardag Party-Mania op. Nog steeds is onze oprichter die dus morgen jarig is de belangrijkste persoon en de grote drijfveer achter ‘Party-Mania’. Ook na de transformatie in een stichting en we de meeste publicaties onder de naam ‘Stappen in Den Haag’ doen.

Je kunt denken 17 jaar. Dat is toch geen jubileum? Daar heb je een beetje gelijk in. Maar om dit (burger)initiatief zo lang staande te kunnen houden is toch een flinke prestatie. En dat ging zeker niet zonder figuurlijke slag of stoot. Hiermee is Party-Mania/Stappen in Den Haag dus de langst bestaande party-agenda van Den Haag. Met tevens het oudste foto archief met partypics, festival- & concertfoto’s. En volledig gerund door vrijwilligers met bijna uitsluitend eigen middelen. In een stad waar clubs komen en gaan, is Party-Mania/Stappen in Den Haag blijven bestaan.

17 jaar en geen rebelse tiener, maar een jonge volwassene met een mooie toekomst.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag