De Haagse Horeca weer open!

dehaagsehoreca-weer-open-na-coronacrisis

De 'mise a place' voor 150 cm horeca is gemaakt. De maatregelen zijn versoepeld, de horeca start weer langzaam op. Deze pagina is inmiddels 8.458 bekeken sinds 21 maart. Het was een zware tijd, hopelijk hebben we bijgedragen dat de horeca terug kan komen.

Als antwoord op de vele bedankjes door de Haagse Horeca en hun gasten aan ons team: Graag gedaan!

Al sinds 2003 promoten we voornamelijk de horeca waar feesten en live muziek plaatsvinden. Maar nu is ons duidelijk geworden hoe leuk en dankbaar werk het is om ook restaurants te promoten. Het team heeft dan ook besloten om dit te blijven doen. De nieuwe pagina met beachclubs is een eerste stap.  Ook blijven we de de horeca promoten via de instagram en facebook stories.
Meer gaan we nog niet verklappen, maar er komt zeker meer!

Ook laten we de lijst die zo goed bekeken is nog even online staan. Gewoon ter inspiratie mocht je weer uit eten willen. Enne vergeet niet te reserveren....

 

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag